Catering wigilijny
ŚWIĄTECZNA OFERTA CATERINGU NA SPOTKANIA WIGILIJNE 2023
DOWOZIMY – GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT, TRÓJMIASTO I GDZIE CHCECIE 🙂
Menu I – 95 zł netto/osobę
Przekąska
Śledź w sosie miodowo – musztardowym
Pasztet drobiowy z gęstym sosem śliwkowym
Zupa
Barszcz wigilijny czysty
Danie główne
Pierogi z kapustą i grzybami 4 szt./os.
Pieczone ziemniaki
Dorsz na warzywach w sosie winnym w papilocie z pergaminu
Deser
Sernik świąteczny
Menu II – 110 zł netto/os.
Przekąski
Carpaccio z pieczonego buraka przekładane hummusem z białej fasoli, Tahiny i czosnku
Pieczony w ziołach schab faszerowany śliwkami
Sałata z wędzonym pstrągiem
Zupa
Grzybowa z łazankami
Danie główne
Dorsz w sosie cytrynowym
Indyk w sosie żurawinowym
Pieczone ziemniaki z polskimi ziołami
Kapusta duszona ze śliwkami
Deser
Sernik świąteczny
Makowiec
Menu III – 120 zł netto/os.
Przekąski
Pasztet drobiowy z gęstym sosem śliwkowym
Tarta z łososiem, szpinakiem, białym serem
Tatar ze śledzia serwowany z siekaną cebulą i kiszonym ogórkiem
Zupa
Barszcz podprawiany borowikami z uszkami
Danie główne
Filet z łososia serwowany na sosie pomarańczowym
Eskalopki wieprzowe w sosie śliwkowym
Krokiety z kapustą i grzybami
Deser
Sernik świąteczny
Pieczone jabłka z goździkiem i cynamonem
Menu IV – 140 zł netto/os.
Przekąski
Tatar z łososia dekorowany kaparami, podane na crostini z oliwą
Schab z morelą opiekany w majeranku
Tradycyjna polska sałatka jarzynowa
Buraki w cieście francuskim z sosem chrzanowym
Zupa
Wigilijna zupa rybna
Danie główne
Pierś z kaczki w sosie wiśniowym
Filet z Sandacza w sosie pistacjowym
Pieczone ziemniaki
Łazanki z kapustą
Deser
Strucla z makiem
Sernik świąteczny
Napoje bez ograniczeń – 20 zł /os.
Kawa – serwowana w termosach przelewowych
Herbata – w 3 wariantach + wrzątek w warniku
Dodatki – cukier, słodzik, cytryna, mleko
Woda niegazowana, sok pomarańczowy, jabłkowy
kompot jabłkowy
Podczas cateringu wigilijnego zapewniamy
– doświadczony zespół który w profesjonalny sposób przygotuje i poda dane potrawy
– zadbanie o rozstawienie i całkowite sprzątnięcie całej imprezy
– pełną zastawę stołową, wliczając porcelanę, sztućce itd.
– dekoracje stołów bufetowych
– transport wyposażenia
W razie jakichkolwiek pytań o catering wigilijny prosimy o kontakt:
Grzegorz Szulz – 509 965 414